E-commerce oplossingen waar wij in uitblinken

Strategie

Bekijk het in onze
Expert case

Bekijk de case

Design

Een grafisch aantrekkelijke webshop maakt van bezoekers eerder klanten en draagt dus bij aan hogere conversies. Een design moet naaadloos aansluiten bij de identiteit van de organisatie, het moet doordacht opgebouwd zijn en beantwoorden aan alle fases van het aankoopproces. Uiteraard geldt dit voor bezoek vanaf zowel mobiel, tablet als desktop.

Bekijk onze cases hier!

Realisatie

Bekijk het in onze
Voetbalshop case

Bekijk de case

Geavanceerde zoekfunctie

Het zoeken binnen een webshop zorgt vaak voor frustratie. Helemaal niets vinden of juist wel iets vinden, maar niet dat wat je zoekt. Dat kan beter en wel met de zeer geavanceerde zoekfunctie die Flashpoint zelf heeft ontwikkeld. Stukken beter én stukken sneller dan wat Magento biedt. Uiteraard naadloos geintegreerd in je Magento shop.

Bij Flashpoint maken we gebruik van intelligente algoritmes die razendsnel het juiste zoekresultaat geven. En het mooiste komt nog; het zoekresultaat kan jij als verkoper, volledig sturen. Is dat ene merk nét wat belangrijker dan het andere? Heb je van dat ene product nét wat teveel ingekocht? Is je marge op die artikelen nét wat groter? Geen probleem, je geeft op eenvoudige wijze volledig sturing aan de zoekresultaten. Op die manier weet je het rendement van de webshop verder te maximaliseren.

Shopmanager

(ERP) koppelingen

Een succesvolle shop genereert veel data. Denk aan klantgegevens, orderdata, voorraadinformatie of financiële mutaties. Al die data wil je zo geautomatiseerd mogelijk verwerken.

Flashpoint werkt hiervoor met een breed scala aan standaard én op maat ontwikkelde koppelingen voor systemen als boekhouding, logistiek, CRM, bank, nieuwsbrief, ERP, warehousemanagement, enz.

Denk aan Exact, SAP, Afas, Microsoft Dynamics, Buckaroo, Mailchimp, Multisafepay, Oculus, AfterPay, Unit4, Kiala, PostNL, en vele meer.

Online marketing