Flashpoint sluit aan bij Happy Horizon groep

Flashpoint sluit aan bij Happy Horizon groep

Flashpoint sluit zich aan bij de Happy Horizon groep uit Eindhoven. Hierdoor groeit de Happy Horizon groep in medewerkers naar ruim 310 digital specialisten op het gebied van marketing, development en creatie. Flashpoint gaat, samen met zusterbureau PauwR, digital marketing agency, de Tilburgse hub vormen van de groep.

Schaalgrootte om klanten bij te benen

Dave Pollaert, Managing Director van Flashpoint, is trots op deze grote stap voorwaarts voor het bureau dat hij in 2000 samen met zijn compagnon Coen Swaans oprichtte. "Onze klanten zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. De webshops van o.a. Expert, Xenos, Trendhopper en Sportshop draaien inmiddels zeer stevige omzetten. Door ons aan te sluiten bij Happy Horizon krijgt onze kennis en capaciteit een dusdanige impuls dat we hen ook in de komende jaren op topniveau kunnen blijven bedienen."

Top 5 van Nederland

De Happy Horizon groep heeft als stip op de horizon om te gaan behoren tot de top 5 digital marketing groepen van Nederland. Eind vorig jaar werd al het Amsterdamse online marketing bureau Nochii Online Marketing overgenomen en begin dit jaar maakte de groep tevens bekend dat non-profit agency WWAV, eveneens uit Amsterdam, ook onderdeel geworden is van de groep.

Voor Walter van de Wege van Happy Horizon past de toetreding van de twee bureaus in de strategie die er is uitgestippeld. "Het gaat hard, maar dat willen we ook. We vinden een goede geografische dekking in Nederland belangrijk voor onze lokale aanpak. Deze lokale aanpak waarborgt namelijk de toegankelijkheid voor onze klanten en het teamgevoel bij onze talenten. De uitbreiding naar Tilburg is daarbij een logische stap."

Specialistische kennis

Flashpoint staat bekend om hun specialistische kennis op het gebied van e-commerce oplossingen (Magento). "En e-commerce is voor ons een branche waar we als groep al heel sterk in zijn en daarom hier nog meer op willen inzetten. Dus naast de digitale talenten die we al in huis hebben en die we met PauwR toevoegen, voegen we ook de aanvullende en essentiƫle webdevelopment kennis van Flashpoint toe op het gebied van e-commerce marketing", laat Walter weten.

Happy Horizon werkt onder meer voor Quality Wellness Resorts, Shimano, Fatboy, Fontys Hogescholen, NHL Stenden, Pink Gellac, MSD, Roche, Grando, PSV, FC Utrecht, Continu, Sneakers, Beachlife, Center Parcs, de Woonspecialist, Pets Place, Luxaflex en Visitbrabant.

Flashpoint sluit aan bij Happy Horizon groep