Actueel

23Sep

Xenos beste webshop in de categorie Warenhuis!

Award-winning! Op 23 september heeft Xenos de felbegeerde Thuiswinkel Award voor beste webshop in de categorie Warenhuis binnengesleept. Wat een prachtige bevestiging van het vele werk dat zij verzetten. Op naar nieuwe ontwikkelingen en mooie (e-commerce) stappen!

Xenos beste webshop in de categorie Warenhuis!
05Jul

Casba

We voelen ons als een vis in het water binnen de woonbranche. Dat laten we opnieuw graag zien met de lancering van Casba.nl. Met deze gigantische woonboulevard in Zoeterwoude werken we inmiddels hard samen om on- en offline feilloos te integreren.

Casba
29Jun

Flashpoint lanceert dé officiële webshop van TeamNL

Met nog 3 weken te gaan lanceert Flashpoint de geheel vernieuwde en krachtige webshop voor TeamNL. Kijk jij de Olympische Spelen op TV in de outfit van TeamNL?

Flashpoint lanceert dé officiële webshop van TeamNL
27Mei

Flashpoint sluit aan bij Happy Horizon groep

Flashpoint sluit zich aan bij de Happy Horizon groep uit Eindhoven. Hierdoor groeit de Happy Horizon groep in medewerkers naar ruim 310 digital specialisten op het gebied van marketing, development en creatie. Flashpoint gaat, samen met zusterbureau PauwR, digital marketing agency, de Tilburgse hub vormen van de groep.

Lees meer
Flashpoint sluit aan bij Happy Horizon groep
03Mei

Met een ontzettend mooi traject achter ons lanceren wij de splinternieuwe webshop van IJtsma.nl!

IJtsma.nl
20Feb

Allesvoorparket.nl klaar voor nóg meer groei, dankzij deze supersnelle e-com ervaring!

Allesvoorparket.nl
16Dec

Lancering Headless Magento 2 platform voor Reclaimed.nl

Reclaimed.nl
03Nov

Wij stellen jullie graag voor aan onze nieuwe superheld-collega Thomas!

Hoi! Ik ben Thomas, 26 jaar en ik ben nu ruim 2 maanden werkzaam als backender bij Flashpoint. Naast een passie voor reizen vind ik het leuk om mijzelf uit te dagen door buiten de lijnen te denken, daarnaast vind ik het interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied. Ik hoop de komende tijd veel van mijn creativiteit te kunnen laten zien en nog meer kennis op te doen van onder andere Magento en de verschillende webshops die Flashpoint realiseert.

Welkom Thomas!
01Sep

Welkom stagiair Ruben!

Ruben komt in de periode van september tot en met februari stage lopen bij Flashpoint als backend developer. Ruben zit momenteel in zijn laatste jaar Informatica op het Avans in Breda. “Tijdens mijn stageperiode hoop ik uiteraard veel te leren en ervaring op te doen binnen het vak. Als stageopdracht ga ik een slimme search engine maken binnen Solar. Dit is iets dat ik nog nooit eerder heb gedaan en ik zie dit dus ook echt als een uitdaging”. Wij wensen Ruben een leuke en leerzame periode bij Flashpoint!

Stagiair Ruben
05Aug

Flashpoint presenteert: Solar 2.0

3 Jaar lang zijn we samen met onze klanten actief bezig geweest met het ontwikkelen van een razendsnel Headless E-commerce platform. Ons platform werkt samen met Magento 2, met daarboven een extra laag waarbij we gebruik maken van het Laravel framework. Om beide technieken met elkaar te koppelen maken we gebruik van Apache Solr, een document storage oplossing met geavanceerde zoekfunctionaliteiten. Wij leggen de link tussen deze krachtige oplossingen; Sol(r)lar(avel).

Wat betekent dit precies?

Kort gezegd betekent dit dat we nog maar zelden direct in een SQL database hoeven te reiken naar data. Solr beschikt over een geoptimaliseerde "search engine", waarmee we razendsnel data kunnen aanspreken. Op het moment dat er data (zoals producten) wordt opgeslagen in Magento, synchroniseert onze techniek deze data richting Solr. Deze data is vervolgens direct benaderbaar vanuit ons product Solar. Het resultaat is niet enkel een snellere laadtijd voor de eindgebruiker; de SQL database krijgt meer ruimte om optimaal orders te verwerken. Wendbaar en schaalbaar.

Razendsnelle shop ervaring

De data die door Solr wordt aangeboden gebruiken we vervolgens in onze Solar 2.0 front-end. Hiervoor hebben we een package ontwikkeld in combinatie met het VUE.js framework. VUE.js is een op JavaScript gebaseerd framework waarmee we de vertaalslag maken van data uit de Solr database naar HTML. Dat wat je daadwerkelijk ziet in je internetbrowser. Alle requests die de gebruiker activeert (zoals onder meer het filteren) vindt plaats op de achtergrond. Zodoende biedt de techniek van Flashpoint een razendsnelle en stabiele shopervaring, óók bij piekbelasting op jouw webshop.

Flashpoint presenteert: Solar 2.0
11Mei

Sinds 11 mei is onze nieuwe superheldin Anne werkzaam bij flashpoint. Ze stelt zich aan je graag voor:

Hi! Mijn naam is Anne, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooie Breda samen met mijn vriend en kat “Mowgli”. Ik versterk het team van Front-end developers, daarnaast houd ik mij ook bezig met projectmanagement en social media. Ik vind diversiteit en een fijne werksfeer in een baan erg belangrijk, dit heb ik absoluut gevonden bij Flashpoint. In mijn vrije tijd ben ik vaak achter mijn computer te vinden, hierop speel ik vaak games met vrienden en ga ik altijd voor ”winner winner chicken dinner“! Muziek is ook een van mijn passies, naast het luisteren van alle soorten genres maak ik zelf ook muziek door piano of gitaar te spelen.

Welkom Anne!
29Apr

Nog een nieuwe held, welkom Rick!

Hi ik ben Rick, sinds kort werkzaam bij Flashpoint als back-end developer. Ik ben opgegroeid in Waalwijk, waar ik nog altijd woon. In mijn vrije tijd speel ik graag badminton of sta ik in het veld om te airsoften. Daarnaast ga ik graag met vrienden een drankje doen op het terras en het liefst alle speciaal bieren proberen. Ik ga graag op vakanties om de wereld te ontdekken, in de winter kun je me één week per jaar op de skipiste vinden.

Nog een nieuwe held, welkom Rick!
07Nov

Flashpoint lanceert krachtig omnichannel platform voor Xenos.nl

Een strakke deadline, een uitdagend vraagstuk en een fantastisch eindresultaat! Het E-commerce platform sluit naadloos aan op de stenen winkels van Xenos en geeft zowel online als offline bezoekers de optimale winkelervaring. Bezoek Xenos.nl online of bekijk één van de zuilen in de Xenos winkels!

Flashpoint lanceert krachtig omnichannel platform voor Xenos.nl
01Jul

Xenos kiest overtuigend voor Flashpoint

We zijn ontzettend vereerd dat Xenos samen met Flashpoint deze mooie uitdaging aan gaat. We staan te popelen om de eerste strategische sessies af te trappen en ons te storten op dit ambitieuze traject.

Xenos kiest overtuigend voor Flashpoint
04Jun

Meet Magento 2018!

Afgelopen vrijdag zijn Tomas en Stefan naar Utrecht gereisd om het Meet Magento event te bezoeken, de laatste tips & tricks en de nieuwste features zijn aandachtig bekeken en besproken tijdens een dag vol interessante talks en sessies.

Meet Magento 2018!
01Mrt

Welkom Stenn!

Weer een versterking voor onze back-end helden! De ervaren back-end held Stenn is de nieuwste aanwinst voor ons development team. Veel plezier en succes Stenn!

Stenn nieuwste aanwinst voor Flashpoint
27Feb

Lancering Andy Guest Jetters webshop

Na een succesvolle samenwerking met Rioned, hebben wij ook de nieuwe webshop van hun engelse partner Andy Guest Jetters mogen realiseren. Sinds vandaag staat de nieuwe webshop live en we zijn ervan overtuigd dat het net zo'n succes wordt als dat Rioned dat is.

Lancering Andy Guest Jetters webshop
08Feb

Lancering Headless Magento platform voor Expert.nl

Om Expert online nóg succesvoller te laten worden hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een Headless Magento platform voor onze klant Expert. Dit platform zorgt voor een sneller, gebruiksvriendelijkere website met een optimale performance. Wil je dit zelf ervaren? Neem dan een kijkje op de vernieuwde Expert website. Wij zijn ongelofelijk trots op het eindresultaat!

Lancering Headless Magento platform voor Expert.nl
01Feb

Welkom Rico!

Na een succesvolle stageperiode sluit held Rico zich bij ons aan om ons back-end team te versterken. Tijdens zijn stage liet hij al zien een zeer gewaardeerde kracht te zijn binnen ons team. Leuk dat je definitief bij ons team blijft Rico!

Welkom Rico
06Nov

Lancering officiële webshop Koninklijke Belgische Voetbalbond

Onze zuiderburen zijn wél vertegenwoordigd op het WK 2018 in Rusland en daar hoort natuurlijk een nieuw shirt bij. De echte fan wilt dit shirt natuurlijk hebben en dan kan een webshop niet ontbreken. Wij hebben de eer dat we de officiële webshop van de Rode Duivels hebben mogen maken. Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat de Rode Duivels kunnen presteren deze zomer.

Lancering officiële webshop Koninklijke Belgische Voetbalbond
21Sep

Welkom Stefan!

Nieuwe superkrachten in ons team van Helden. Met Stefan hebben wij directe versterking gevonden voor ons back-end team.

Welkom Stefan!
15Sep

Expert wint de award voor Beste Winkelketen 2017-2018!

Wij feliciteren onze klant Expert.nl met deze fantastische prijs in de categorie electronica. Proost!

Expert wint de award voor beste winkelketen 2017-2018!
31Aug

Flashpoint goes Laracon 2017!

Op 29 & 30 augustus hebben onze helden Bob en Patrick Laracon 2017 bezocht! Hier hebben zij talks van bekende sprekers bijgewoond om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onder andere Laravel en Vue.js

Flashpoint goes Laracon 2017!
29Jul

Happy UMAINLY day!

Als E-commerce helden werken wij dagelijks aan uitdagende online projecten. De stad Tilburg staat dan ook te springen om nieuw online talent! Daarom hebben de twaalf grote bureaus uit Tilburg zich verenigd in UMAINLY. Kom jij ons versterken? Kijk nu op umainly.nl

Happy UMAINLY day
01Mei

Mike versterkt ons front-end team

De held Mike komt ons front-end team versterken. Succes Mike!

Mike toegevoegd aan het front-end team
17Apr

Vol trots lanceren wij de splinternieuwe webshop van Voetbalshop.nl!

Met een nóg betere gebruikerservaring en flitsend ontwerp is Voetbalshop.nl helemaal klaar voor de toekomst!

Vol trots lanceren wij de splinternieuwe webshop van Voetbalshop.nl!
10Apr

We verwelkomen Johan bij Flashpoint

Johan zal zich op 10 april bij ons voegen om het back-end team te versterken. Succes!

We verwelkomen Johan bij Flashpoint
09Mrt

Expert.nl in de race voor Shopping Excellence Award XL!

Supertrots. Expert.nl is genomineerd voor de Thuiswinkel Excellence Award! Samen met Coolblue en Bol gaan we de strijd aan voor deze felbegeerde prijs.

Expert.nl in de race voor Shopping Excellence Award XL!
08Mrt

Thuiswinkel Award XS Sportswear prijs voor Hardloopshop.nl!

Onze klant Hardloopshop.nl heeft de Shopping Award XS in Sportswear gewonnen! Proficiat Totalsports met deze prachtige prijs.

Thuiswinkel Award XS Sportswear prijs voor Hardloopshop.nl!
20Jan

Startsein realisatie nieuwe Budgethomestore.nl

We zijn begonnen met de bouw van de nieuwe responsive webshop van budgethomestore. Kijk binnenkort op budgethomestore.nl om het resultaat te bewonderen.

Startsein realisatie nieuwe Budgethomestore.nl
01Dec

Trendhopper goes responsive

Vol trots lanceren wij de nieuwe webshops van Trendhopper!

Trendhopper goes responsive
23Nov

Flashpoint is partner van OneStepCheckout

We gebruiken de OneStepCheckout module al jaren voor onze e-commerce realisaties om de checkout stappen te optimaliseren.

OneStepCheckout brengt het volledige checkout proces namelijk terug naar 1 stap. Dit verlaagt het aantal klanten die de aankoop afbreken en verhoogt zo de conversie.

Partner OneStepCheckout
21Nov

Workshop met bier en pizza. Gewoon omdat het kan!

Gave workshop achter de rug met een groep enthousiaste student-ondernemers van Tilburg University. Binnen het thema "E-commerce op Champions League niveau" hebben we ons met leden van de Academic Business Club vastgebeten in enkele interessante e-commerce vraagstukken. Inspirerend en erg leerzaam!

Workshop met bier en pizza
13Okt

Nieuwe responsive webshop van Rioned ziet het licht

Rioned.com is klaar voor de toekomst met een full responsive webshop!

Nieuwe responsive webshop van Rioned ziet het licht
04Okt

Vol trots lanceren wij de nieuwe webshops van Totalsports!

06:00 - Het team van Flashpoint is in alle vroegte begonnen met het live zetten van 5 webshops voor Totalsports.

Bekijk ze hier:
Hardloopshop, Volleybalshop, Handbalshop, Squashshop, Korfbalshop

Vol trots lanceren wij de nieuwe webshops van Totalsports!
08Sep

Splinternieuwe mobiele webshop Voetbalshop.nl live!

Met een nóg betere gebruikerservaring en flitsend ontwerp is de mobiele webshop weer helemaal van deze tijd!

Splinternieuwe mobiele webshop Voetbalshop.nl live!
31Aug

Dik Pijl van Expert met lovende woorden over Flashpoint op Marketingfacts!

"Flashpoint zei dat het ons begreep, dat het precies wist wat we wilden en dat het daar dedicated aan zou gaan werken. "We gaan ervoor." That's the spirit, daar hou ik van."

Lees het artikel op Marketingfacts.nl.

Dik Pijl van Expert met lovende woorden over Flashpoint op Marketingfacts!
12Aug

Twee topcases van Flashpoint hebben de speciale TopX editie van MarketingTribune gehaald!

Ook online te bekijken, de cases voor Relatiegeschenken en Expert.

27Jul

Responsive webshop Lin-o-Lux ziet het licht

Voor hoge kwaliteit bed-, bad- en huishoudtextiel ga je naar Lin-o-lux!

14Jun

GameChanger: Grote investering in baanbrekende tool

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een beta van een baanbrekende tool in E-commerce land. Een forse investering zet alles in een versnelling. Daarover later meer.

25Mei

E-Commerce Live!

Dave en Rik zijn vandaag aanwezig bij het E-Commerce Live! event voor belangrijke insights van onder meer KLM, Coop en Google!

10Mei

Lapland aftermovie!

En koud dat het daar was... De trip was echt super cool. De aftermovie van 5 minuten bekijk je hier!

07Apr

Nieuwe ubervette productconfigurator voor Relatiegeschenken.nl

Flashpoint ontwikkelt voor Relatiegeschenken.nl een geavanceerde op maat gemaakte productconfigurator.

06Apr

Flashpoint zaalvoetbal 'Clash of the Titans'

And again verslaat Flashpoint zusterbedrijf PauwR zonder enige moeite met 11-2 tijdens een potje zaalvoetballen.

24Mrt

DeHuisdiersuper.nl goes responsive

Nu kunnen ook de mobiele bezoekers van DeHuisdiersuper.nl genieten van een 10+ shopervaring!

21Mrt

Lancering internationale B2B webshop Textieltrade.nl

Textieltrade.nl is voorzien van een responsive facelift en daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

01Feb

En nog een nieuwe held, Koen van Oeveren

Je hebt natuurlijk nooit genoeg superhelden in je team en daarom kom Front-end Ninja Koen ons team versterken. Succes Koen!

01Feb

Uitbreiding team met held Bob Horvers

Voor Bob de back-end baas is geen project te complex en daarom is hij opgenomen in onze E-commerce Helden crew. Succes Bob!

21Jan

Studiereis freezing Lapland

En koud dat het daar was... De ervaringen van deze studiereis zijn echt super cool.

13Jan

YourUnderwearStore.com klaar voor de toekomst

Het exclusieve ondergoed van YourUnderwearStore.com komt door het responsive redesign nu nog beter tot z'n recht!

02Apr

Voetbalshop.nl wint Thuiswinkel Award XL 2015!

Voetbalshop.nl is bekroond met de publieksprijs voor grote webshops in de categorie Sport & Vrije Tijd!

02Okt

Hackathon UMAINLY

Vandaag nemen we deel aan de hackathon van UMAINLY met alle top online bureaus uit Tilburg. Later meer...

31Mrt

Verhuisd!

Vandaag is de eerste dag dat we in ons nieuwe kantoor werken

14Jan

Vanaf vandaag zijn wij trotse member van UMAINLY!

Een samenwerkingsverband van online bureaus uit Tilburg. Lees het volledige persbericht op umainly.nl.